Flash News

Kosova

Ndryshon aktakuza ndaj ish krerëve të UÇK-së, Prokuroria e Hagës: S’ka prova për krime në Ferizaj

Ndryshon aktakuza ndaj ish krerëve të UÇK-së, Prokuroria e

Prokuroria Speciale e Hagës ka kërkuar ndryshimin e aktakuzës ndaj Hashim Thaçit dhe ish-krerëve të tjerë të UÇK-së, kërkesë që u miratua nga gjyqtari Nicolas Guillou.

Bëhet fjalë që të rrëzohen akuzat për krime në qytetin e Ferizajt.

“Prokuroria Speciale e Hagës shpjegon se ka tani nuk prova të pamjaftueshme për të vërtetuar pretendimet e Ferizajt”, thuhet në dokumentin e publikuar në faqen e Dhomave të Specializuara.

Kujtojmë që Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimit akuzohen për krime lufte. Dhomat e Specializuara e konfirmuan aktakuzën ndaj tyre më 26 tetor të vitit 2020.

Ndryshon aktakuza ndaj ish krerëve të UÇK-së, Prokuroria e

Ndryshon aktakuza ndaj ish krerëve të UÇK-së, Prokuroria e

Të fundit