Flash News

Kosova

Policia e Kosovës kontrolle në disa institucione financiare në veri të vendit

Policia e Kosovës kontrolle në disa institucione financiare në

Policia po kryen bastisje në disa biznese në veri të Kosovës. Zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës k Veton Elshani  tha për mediat e Kosovës se aksioni po zhvillohet për të goditur veprimtari e kundërligjshme.

“Në bazë të informacioneve të pranuara se në disa biznese në Veri të vendit është duke u zhvillu veprimtari e kundërligjshme, me autorizim të prokurorit kemi ndërhy dhe të njëjtat jemi duke i kontrollu. Me neve është edhe ATK”, tha Elshani.

Mediat serbe raportojnë se Policia e Kosovës është futur në së paku katër degë të një banke në veri, si dhe në shërbimin e Bankës Popullore e Serbisë në Komunën e Leposaviqit.

Atje raportohet se po qëndrojnë edhe pjesëtarë të EULEX-it dhe KFOR-it.

Të fundit