Flash News

Kosova

Presidenti i SHBA i shkruan Vjosa Osmanit: Kosova ka vend të veçantë në familjen Biden, mezi pres të punojmë me qeverinë e re

Presidenti i SHBA i shkruan Vjosa Osmanit: Kosova ka vend të

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden i ka shkruar një letër presidentes në detyrë në Kosovë, Vjosa Osmanit.

Në kuadër të 13-vjetorit të pavarësisë, Biden thekson ndër të tjera se Kosova mban një vend të veçantë në familjen Biden dhe se mezi pret të bashkëpunojë me qeverinë e re.

Presidenti i SHBA i shkruan Vjosa Osmanit: Kosova ka vend të

Presidenti i SHBA i shkruan Vjosa Osmanit: Kosova ka vend të

Ditari politik

Të fundit