Flash News

Kosova

U prezantua si doganier, arrestohet një serb në Zveçan

U prezantua si doganier, arrestohet një serb në Zveçan

Një shtetas serb është arrestuar në Zveçan të hënën rreth orës 23:20. Kur ishte ndaluar nga njësiti policor ishte prezantuar si doganier i Kosovës, si dhe kishte refuzuar t’ia jap dokumentet personale identifikuese dhe t’i bëhej alkool-testi pasi kishte qenë nën ndikim të alkoolit.

Më tej bëhet e ditur se lidhur me rastin me vendim të prokurorit është dërguar në burg,

Është arrestuar i dyshuari mashkull serb për shkak se kur ishte ndaluar nga njësiti policor ishte prezantuar si doganier i Kosovës, si dhe kishte refuzuar t’ua jap dokumentet personale, kartelën identifikuese dhe ti bëhej alkotesti pasi kishte qenë nën ndikim të alkoolit. Lidhur me rastin i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje”, thuhet në raport.

Të fundit