Flash News

KRYESORE

Gjykata e Apelit i jep vulën Sali Berishës

Gjykata e Apelit i jep vulën Sali Berishës

Gjykata e Apelit vendosi mospranimin e ankimimimit të Enkelejd Alibeajt, duke njohur Sali Berishën si kryetar të PD-së dhe dhënien e vulës dhe logon PD-së.

Çështja në Apel u shqyrtua nga një treshe gjyqtarësh me relatore Alma Ahmeti, ndërsa dy anëtarët janë Iliba Bezati dhe Elona Toro.

Të fundit