Flash News

KRYESORE

Maqedonia e Veriut nënshkruan protokollin e anëtarësimit në NATO, reagon Meta: Vendimi i duhur në kohën e duhur!

Maqedonia e Veriut nënshkruan protokollin e anëtarësimit në

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta ka përshëndetur nënshkrimin e protokollit të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO. Meta thotë se ky vendim rrit sigurinë dhe stabilitetin rajonl, si dhe vjen në kohën e duhur.

“Shqipëria dhe 28 aleatët nënshkruan sot protokollin e anëtarësimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO! Urime udhëheqësve politikë vizionarë dhe qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut për këtë arritje të merituar, që nxit përparimin e mëtejshëm të vendit, rrit sigurinë dhe stabilitetin rajonal dhe forcon Aleancën e vlerave të përbashkëta Trans-Atlantike. Vendimi i duhur në kohën e duhur”, shkruan Meta.

Të fundit