NDËRKOMBËTARE

Gjermania shënon numrin më të lartë të rasteve që nga shpërthimi i pandemisë, Italia shifra rekord

Gjermania shënon numrin më të lartë të rasteve që

Gjermania ka arritur një shifër rekord sa i përket rasteve të regjistruara me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit, që nga shpërthimi i pandemisë. Janë konfirmuar 7830 raste me COVID-19, një rritje me rreth 500 raste krahasuar me ditën e djeshme.

Ndërkohë nga ana tjetër, Italia vijon të shënojë rritje shumë të madhe të numrit të personave të infektuar, që prej ditësh kanë arritur nivele rekord.

Gjermania shënon numrin më të lartë të rasteve që

Në 24 orët e fundit u kryen mbi 160 mijë tamponë prej të cilëve 10,925 rezultuan pozitivë, shifër kjo më e madhe dhe nga 10,010 që ishin një ditë më parë.

Ditari politik

Të fundit