Flash News

NDËRKOMBËTARE

Trump ironizon: Nëse mundem nga Joe Biden do të largohem nga vendi

Trump ironizon: Nëse mundem nga Joe Biden do të largohem nga vendi

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump ka dhënë një deklaratë në lidhje me Joe Biden se nëse i fiton ai zgjedhjet amerikane, do të largohet nga vendi.

Mbrëmë në një tubim në Georgia, Trump  tha se nëse kjo ndodh nuk do të ndihet mirë dhe  do t’i duhet të largohet nga vendi. Veç kësaj ai ka tha se se kjo është gara kundër kandidatit më të keq në historinë e politikës dhe kjo do ta bënte të ndihej në presion.

“A mund ta imagjinoni nëse do të humbas, çfarë do të bëj? Unë do të jem i detyruar të them se kam humbur ndaj kandidatit më të keq në historinë e politikës,”- tha Trump përpara mbështetësve të tij.

 

Të fundit