Ndryshimet ligjore për Reformën Zgjedhore, Basha mbledh mbledh nesër kryesinë

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, do të mbledhë nesër në orën 11:00 grupin e punës së hartimit të këtyre ndryshimeve bashkë me Kryesinë e Partisë.

Tashmë është arritur një marrëveshje për Reformën Zgjedhore dhe sot u vendos në Këshillin Politik për hartimin e ndryshimeve ligjore të draftit që javës tjetër i kalon Komisionit të Posaçëm.