KRYESORE

Ngjela: Peshqit e mëdhenj janë kapur. Pas 10 ditësh vjen BKH, do t’i shihni kambanat që do të bien

Ngjela: Peshqit e mëdhenj janë kapur. Pas 10 ditësh vjen BKH, do

I ftuar në "Kjo javë" me Nisida Tufën në News 24 ishte avokati Spartak Ngjela i cili u shpreh duke thënë se "peshqit e mëdhenj janë kapur".

Sipas Ngjelës, BKH do të vinte që në muajin prill, por u shty nga pandemia dhe tani pritet të mbërrijë në Tiranë brenda 10 ditëve.

“Janë kapur “peshqit e mëdhenj”, por BKH është në Amerikë akoma. Ata duhet të kishin ardhur në prill, por ra pandemia. Tani do të vijnë pas 10 ditësh dhe do t’i shohësh kambanat që do të bien. Të gjithë krerët e dy partive të mëdha janë të kapur. Nuk mund të flasim për kryeministrin, sepse janë shumë të rezervuar të flasin ndërkombëtarët, kurse për ministrat e tij kanë folur ndërkombëtarët. Madje Rama më tha që më kap katër ministra”, u shpreh avokati.

Teksa gazetarja Nisida Tufa e pyet se sa të besueshme janë këto që thotë, Ngjela u shpreh:

Sipas Ngjelës, BKH do të vinte që në muajin prill, por u shty nga pandemia dhe tani pritet të mbërrijë në Tiranë brenda 10 ditëve.

“Janë kapur “peshqit e mëdhenj”, por BKH është në Amerikë akoma. Ata duhet të kishin ardhur në prill, por ra pandemia. Tani do të vijnë pas 10 ditësh dhe do t’i shohësh kambanat që do të bien. Të gjithë krerët e dy partive të mëdha janë të kapur. Nuk mund të flasim për kryeministrin, sepse janë shumë të rezervuar të flasin ndërkombëtarët, kurse për ministrat e tij kanë folur ndërkombëtarët. Madje Rama më tha që më kap katër ministra."

Ditari politik

Të fundit