Përgjimet e Bild, analisti Lubonja: Udhëhiqemi nga një parti-shtet me gangstera

Analisti Fatos Lubonja , duke ju referuar përgjimeve  deklaroi në emisonin “Të paekspozuarit” se vendi  sot është përballë një partie-shtet, të udhëhequr nga Edi Rama.

“Kryeministri e konsideron veten e tij shteti dhe të tjerët antishteti. Cili është shteti dhe cili është antishteti në këtë rast? Kur shtetin e konsideron si parti-shtet, mund të thuhet se ky është shtet. Ky ishte një demostrim force për të treguar që shteti i Ramës do të vendosë sundimin e plotë.

Para atyre që pamë, përgjimet, s’është parti por organizatë për të vjedhur. Nuk mund ta imagjinojmë dot Rexhep Meidanin të thoshte mos më çaj k…Këtu tregohet se kemi të bëjmë me organizatë kriminale.”-tha Lubonja.