Flash News

POLITIKOFF

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror duke treguar se edhe ajo është "rebele"

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Nuk është sekret që familja mbretërore ka një listë të gjatë të protokolleve të rrepta, por nuk ka asnjë person më të mirë për t’i thyer ato sesa vetë Mbretëresha. Nuk ka rëndësi nëse është thjesht dhënia e autografeve apo ndryshimi i rregullave shekullore, Mbretëresha Elizabeth II është po aq njerëzore sa çdonjëri prej nesh dhe asaj gjithashtu i pëlqen pak mosbindja.

Leu buzët në publik

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Pranon  lule nga fansat

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Ka dhënë një autograf për një fans

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Ka qenë pjesë e ushtrisë

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Ka ftuar Meghan edhe pse nuk ishte ende e martuar të qëndronte tek ta për Krishtlindje

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Lejoi Kate dhe William të ftonin miqtë e tyre në dasmën e tyre

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Merr pjesë në funerale

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Lejoi që dasma e motrës së saj të transmetohej në televizion

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Ajo e lejoi djalin e saj të martohej me një grua të divorcuar

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

Ajo e lejoi Charlotte të quhej Princeshë

10 herët kur Mbretëresha Elizabeth theu protokollin mbretëror

 

 

Të fundit