Flash News

POLITIKOFF

11 trendet e modës për vitin 2021 që në fakt i keni në dollapin tuaj

11 trendet e modës për vitin 2021 që në fakt i keni në

Trendet më të mira të modës të vitit 2021 nuk do t'ju kushtojnë asnjë cent. Meqenëse stilet si rripat dhe jelekët me prerje të mesme nuk e patën kurrë momentin e tyre të shkëlqejnë vitin e kaluar, duket se po kalojnë në heshtje.

Pse të vishni një fustan me një milion rripa dhe mëngë konfuze kur mund të futeni në një maksimum komod?

Është koha të shikoni trendet e modës 2021 që tashmë janë në dollapin tuaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rochelle Johnson (@iambeauticurve)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Hamilton (@jamie_jetaime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBERTE GREGERSEN ????‍♀️ (@albertegregersen_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kellie Brown (@itsmekellieb)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tuh-mee-yuh (@tamiablue)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAROLINE HU (@caroline_hu)

Ditari politik

Të fundit