POLITIKOFF

12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana

12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana

Kanë kaluar mbi dy dekada që nga humbja tragjik e Lady Diana-s, dhe megjithatë ajo ende pëlqehet dhe përflitet si ikonë e modës edhe sot. Ndjenja e saj e stilit ka qenë një frymëzim për shumë dizajnerë, njerëz të famshëm dhe anëtarë të tjerë të familjes mbretërore. Nuk është për t'u habitur që edhe Camilla Parker Bowles është parë të vishet me një ngjashmëri të jashtëzakonshme me "rivalen" e saj.

Camilla Parker Bowles është gruaja që gjithmonë ka dashur Princi Charles dhe njëkohësisht shkaku pse ai u nda me Princeshë Dianën.

Më poshtë keni disa nga momentet kulminante kur Camilla "kopjon" Princeshë Dianën.

 

12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana12 herët kur Camilla Parker është veshur si Princeshë Diana

Ditari politik

Të fundit