Flash News

POLITIKOFF

15 vendet që duhet t`i vizitoni edhe për burrat e pashëm

15 vendet që duhet t`i vizitoni edhe për burrat e pashëm

E keni parasysh kur ikni diku jashtë vendit tuaj, për vizitë turistike? Gjithmonë bëni një listë të atraksioneve (vendeve që ju tërheqin) që doni të vizitoni. Epo në disa vende, 'atraksioni' kryesor janë burrat e pashëm.

Për shembull, revista online 'Insider Monkey' krijoi një renditje të vendeve ku jetojnë burrat më të pashëm në planetin tonë. Rezultatet e konkurseve ndërkombëtare të bukurisë si 'Manhunt International', 'Mister Global', 'Mister International' dhe 'Mr. World' u përdorën për krahasimin, dhe secili vend mori një pikë për një fitore në një prej këtyre konkurseve. Kategori të tilla si "Z. Congeniality", "Mr. Mr. Internet Popularity", "Physique Best", "Model Best", "Mr. Charming Smile" dhe "People's Choice" u vlerësuan me gjysmë pike.

'Bright Side' nuk mund ta shpërfillë këtë tabelë. Nëse burrat e këtyre vendeve fituan kaq shumë tituj, është logjike të mendosh se të gjithë të tjerët atje gjithashtu mund të mburren me bukurinë e tyre, apo jo? Le ta shikojmë.

15. Korea e Jugut

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 성준 (@thuggyduck)

 

14. Franca

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Richard Deiss (@richarddeiss)

 

13. Turqia

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

 

12. Republika Çeke

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomáš Dumbrovský (@gentleman_21._stol)

 

11. Myanmar

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Htoo Aung (@htoo_aung1993)

 

10. Afrika e Jugut

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David J. Kabamba (@davidjkabamba)

 

9. Suedi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benjamin Eidem (@benjamineidem)

 

8. Spanjë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Kortajarena (@kortajarenajon)

 

7. Kina

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wang rui chang (@richards_w)

 

6. India

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????? ???????????????????????????? (@nitinchauhanofficial)

 

5. Filipinet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrik Franksson (@patrikfranksson)

 

4. Venezuela

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raúl Olivo "ℛ???? " (@raulolivo)

 

3. Liban

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wissam Hanna (@wissamhanna)

 

2. Vietnam

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nhan Phúc Vinh (@nhanphucvinh)

 

1. Brazil

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marlon Teixeira (@marlontx)

 

 

Ditari politik

Të fundit