Flash News

POLITIKOFF

18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket tërheqëse me çdo 'look'

18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket

Modelet tona të flokëve ndikojnë në pamjen tonë, por ka të bëjë edhe me mënyrën se si e veshim dhe i qëndrojmë pranë, dhe Angelina Jolie e dëshmon pikërisht këtë.

Edhe pse tani ajo i qëndron më së shumti një modeli flokësh, me kalimin e viteve ajo ka pasur disa ndryshime që lanë gjurmë në karrierën e saj.

Më poshtë, përmes fotove, do të bëjmë një udhëtim në korsinë e kujtesës dhe të ndajmë me ju modelet e saj më ikonike të flokëve.

18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket18 imazhe që tregojnë se Angelina Jolie mund të duket

Të fundit