Flash News

POLITIKOFF

4 ngjyrat më trendy të momentit që e bëjnë veshjen të duket e shtrenjtë

4 ngjyrat më trendy të momentit që e bëjnë veshjen

Ka shumë njerëz që i qëndrojnë besnikë të përjetshëm veshjeve në ngjyrë të zezë. Fundja është një ngjyrë që është gjithmonë e sigurt, pavarësisht rastit. Mirëpo, sipas Revista Class, të guxosh me ngjyrat tani është më trendy se kurrë. Ngjyrat janë një mënyrë e shkëlqyer për të provuar trendet dhe për t’u argëtuar me modën.

Who What Wear ka bërë një vëzhgim të ngjyrave që mbizotërojnë në dyqanet më të preferuara të të rinjve - Zara, H&M dhe Mango. Rezultati janë këto katër ngjyra specifike që shfaqeshin herë pas here.

Kafe në çokollatë me qumësht

4 ngjyrat më trendy të momentit që e bëjnë veshjen

E verdhë gjalpi

4 ngjyrat më trendy të momentit që e bëjnë veshjen

Mente pastel

4 ngjyrat më trendy të momentit që e bëjnë veshjen

E kuqe flakë

4 ngjyrat më trendy të momentit që e bëjnë veshjen

Ditari politik

Të fundit