Flash News

POLITIKOFF

6 fotografi që përshkruajnë emocione më mirë se çdo poet

6 fotografi që përshkruajnë emocione më mirë se

Adoptimi i një kafshe shtëpiake, kryerja e një operacioni të suksesshëm, takimi me vajzën apo djalin tuaj për herë të parë - këto janë të gjitha lajmet që janë ngulitur përgjithmonë në kujtimet tona.

Disa momente janë më të bukura se çdo poet mund t`i përshkruajë. Më poshtë "Bright Side" sjell disa momente shumë emocionuese që transmetohen përmes fotove, dhe i kanë rrëfyer vetë protagonistët

 "Abaddons ditën e fundit si një endacak."

6 fotografi që përshkruajnë emocione më mirë se

"Vajza im 3-vjeçare duke dalë nga spitali pas 24 orësh kimioterapi"

6 fotografi që përshkruajnë emocione më mirë se

"Mami im nesër do me japë veshkën. Nëna më e mirë në botë"

6 fotografi që përshkruajnë emocione më mirë se

"Babi im duke takuar nipin e tij të parë"

6 fotografi që përshkruajnë emocione më mirë se

"Momenti kur e kuptova se duhet ta adoptoj"

6 fotografi që përshkruajnë emocione më mirë se

"Kanë kaluar 16 muaj nga trajtimi i fundit i rrezatimit të gjyshes sime për të kuruar kancerin e gjirit të saj."

 

Të fundit