Flash News

POLITIKOFF

"60 sekonda", Instagram vjen me ndryshime të reja

"60 sekonda", Instagram vjen me ndryshime të reja

Instagram së fundmi ka rritur kufirin kohor për storyt në 60 sekonda, nga kufiri i mëparshëm prej 15 sekondash. Më parë, storyt në Instagram që ishin më të gjata se 15 sekonda do të ndaheshin në segmente të veçanta. Kjo e bëri procesin e ngarkimit të videove në story më sfidues, duke përfshirë etiketimin dhe përmendjen e përdoruesve të tjerë. Kompania e medieve sociale thuhet se ka filluar testimin e ndryshimit me përdorues të përzgjedhur nga fundi i vitit të kaluar.

Rikujtojmë se CEO i rrjetit social Instagram, Adam Mosseri dhe ekipi i mediave sociale të Instagramit po hedhin poshtë pretendimet se aplikacioni po gjurmon të dhënat e vendndodhjes dhe i ndan ato me ndjekësit që kërkojnë vendndodhjen tuaj të saktë. Një postim u bë viral duke pretenduar se “një përditësim i fundit i iOS” e ka bërë atë në mënyrë që “njerëzit tani mund të gjejnë vendndodhjen tuaj të saktë nga Instagram-i”.

Kjo bëri që shumë njerëz të hyjnë në cilësimet e aplikacionit Instagram të telefonit të tyre dhe të çaktivizojnë lejet e vendndodhjes për aplikacionin. Instagram Cooms postoi një tweet në lidhje me postimin viral, duke sqaruar se cilat janë politikat e Instagram për të dhënat e vendndodhjes. 

Të fundit