Flash News

POLITIKOFF

A është ndarë nga Ledri? Sara Hoxha me të bijën largohen nga Shqipëria

A është ndarë nga Ledri? Sara Hoxha me të bijën

Teksa rrjeti po zihen me lajmin se është ndarë nga Ledri, Sara Hoxha ka treguar se po udhëton jashtë vendit me të bijën.

Bashkë me Sarn dhe Poem ndodhet edhe gjyshja e Sarës, ndërkohë që më vonë ajo ka publikuar edhe foto me familjarë të tjerë.

A është ndarë nga Ledri? Sara Hoxha me të bijën

Të fundit