Flash News

POLITIKOFF

"Ajo është perfekte", Morgan dhe Bode Miller mirëpresin vajzën e tyre

"Ajo është perfekte", Morgan dhe Bode Miller mirëpresin

Morgan dhe Bode Miller kanë treguar për PEOPLE se ata janë bërë prindër të një vajzë të premten, më 26 nëntor në shtëpinë e tyre në Orange County, Kaliforni, së bashku me ndihmën e mamisë Lindsey Meehleis.

"Ajo është perfekte", Morgan dhe Bode Miller mirëpresin

Çifti është ende duke vendosur për një emër për bebushen e tyre.

"Ajo është e përsosur dhe sjellja e saj në këtë botë ishte një mënyrë e përsosur për të mbyllur këtë kapitull të rritjes së familjes sonë. Zemrat tona janë kaq të mbushura," thonë Morgan dhe Bode për PEOPLE.

"Ajo është perfekte", Morgan dhe Bode Miller mirëpresin

Morgan, 34, dhe Bode, 44, janë prindër të djemve binjakë Asher dhe Aksel, 2, plus djemve Easton, 3, dhe Nash, 6, si dhe vajzës së tyre të ndjerë Emeline, e cila u mbyt kur ishte 19 muajshe në qershor 2018, (Bode është gjithashtu baba i djalit Nate, 8, dhe vajzës Dace, 13, nga dy marrëdhënie të mëparshme.)

"Ajo është perfekte", Morgan dhe Bode Miller mirëpresin

Morgan Miller është një lojtare amerikane e  volejbollit në plazh dhe modele profesioniste ndërsa  Samuel Bode Miller është një ish-vrapues i skive alpine të Kupës së Botës amerikane dhe janë shumë të njohur e të ndjekur sidomos në Amerikë.

"Ajo është perfekte", Morgan dhe Bode Miller mirëpresin

Të fundit