Flash News

POLITIKOFF

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë" këto role

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Të luash rolin e një mbretëreshe është shansi i përsosur që një aktore të bëhet një grua e fuqishme që është në gjendje të sundojë një vend të tërë dhe njerëzit e saj. Monica Bellucci, Julia Roberts, Cate Blanchett dhe Margot Robbie janë vetëm disa yje të Hollivudit që kanë portretizuar mbretëresha në ekran dhe i kanë qarë ato role.

E keqe dhe e mirë, moderne dhe e lashtë, reale dhe imagjinare - këto aktore kanë luajtur të gjitha llojet e mbretëreshave, dhe të gjitha u bënë mbretëreshat e zemrave tona.

Monica Bellucci si Mbretëresha "Mirror" në The Brothers Grimm, 2005

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Cate Blanchett si Mbretëresha Elizabeth I in Elizabeth: The Golden Age, 2007

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Julia Roberts as Mbretëresha në Mirror Mirror, 2012

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Natalie Portman si Padmé Amidala Naberrie në Star Wars: Episode II — Attack of the Clones, 2002

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Margot Robbie si Mbretëresha Elizabeth në Mary Queen of Scots, 2018

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Emily Blunt si Mbretëreshë Victoria në The Young Victoria, 2009

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Charlize Theron si Mbretëresha Ravenna në Snow White and the Huntsman, 2012

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Sophie Turner si Sansa Stark në Game of Thrones, 2011

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Elizabeth Taylor si Kleopatra në Kleopatra, 1963

Aktoret që mbretëruan në ekran dhe i "qanë"

Ditari politik

Të fundit