Flash News

POLITIKOFF

Aktori më i pëlqyer turk për 2020-ën është një shqiptar

Aktori më i pëlqyer turk për 2020-ën është

Can Yaman, aktori turk me origjinë shqiptare, është kthyer në një sansacion ndërkombëtar - aq sa ai është përfshirë tashmë në një prodhim italian për shkak të famës së madhe që ka jashtë kufijve turk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Can ka arritur një tjetër sukses në karrierë, duke u shpallur aktori më i pëlqyer në Turqi për vitin 2020.

Aktori më i pëlqyer turk për 2020-ën është

Yaman ndiqet nga Engin Akyureknë vend të dytë, në të tretin Kerem Bursin, në të katërtin Alp Navruz dhe në të pestin Ibrahim Çelikkol.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sefirin Kızı (@sefirinkizidizi)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by İbrahim Çelikkol (@ibrahimcelikkol41)

 

 

Ditari politik

Të fundit