Flash News

POLITIKOFF

Aktori Richard Curtis thotë se disa pjesë nga filmi 'Love Actually' e kanë bërë të ndihet "paksa budalla"

Aktori Richard Curtis thotë se disa pjesë nga filmi 'Love

Filmi festiv u publikua fillimisht në nëntor 2003, duke shfaqur aktorë si Hugh Grant dhe Dame Emma Thompson, dhe u nominua për dy çmime 'Golden Globe'.

Richard Curtis thotë se ka pjesë të klasikes së tij të Krishtlindjeve "Love Actually" që e bëjnë atë të ndihet "pak budalla", duke përfshirë mungesën e diversitetit në film.

I pyetur nëse kishte ndonjë pjesë të filmit që "të bëri të tërhiqesh", Curtis tha: "Mungesa e diversitetit më bën të ndihem jo rehat dhe pak budalla".

Ai shtoi: "Ka gjëra që do t'i ndryshonit, por falë Zotit shoqëria po ndryshon. Filmi im është i detyruar në disa momente të ndihet i vjetruar."

Aktori Richard Curtis thotë se disa pjesë nga filmi 'Love
Richard Curtis gjatë përvjetorit special

I publikuar në vitin 2003, 'Love Actually' kishte një grup dërrmues të bardhë dhe vetëm marrëdhënie heteroseksuale. Pavarësisht nga një reagim i përzier kritik, filmi u nominua për dy çmime 'Golden Globe' dhe Bill Nighy fitoi një 'Bafta' për rolin e tij si Billy Mack, një legjendë e rock 'n' roll-it që konkurronte për numrin një të Krishtlindjeve.

Në specialen, e titulluar 'The Laugher & Secrets of Love Actually: 20 Years Later', që u transmetua në ABC të mërkurën, anëtarët e kastit ndanë gjithashtu kujtimet dhe ndjenjat e tyre rreth filmit. Për një program special për të festuar 20 vjet nga publikimi i filmit, kasti u ul me spikeren e ABC Neës, Diane Saëyer.

Të fundit