Flash News

POLITIKOFF

Alban Skënderaj shiste çokollata për të ndihmuar prindërit

Alban Skënderaj shiste çokollata për të ndihmuar

Alban Skënderaj ka qenë mbrëmë i ftuar në "Kurthin e Piter Pan" ku ndër të tjera ai ka folur dhe për të shkuarën e tij në Itali.

Fëmijët e pyetën se cila ka qenë puna e tij e parë dhe Albani tha se kur ka qenë fëmijë ka shitur çokollata për të ndihmuar prindërit.

"Puna mund të fillojë edhe kur jeni të vegjël dhe kur isha unë i vogël, nuk isha kështu si juve me fustane të bukura dhe kështu, neve kishim të tjera situate dhe kushte. Unë mbaj mend që punën e parë që kam bërë, kam shitur çokollata. Dilja dhe i shisja duke ndihmuar edhe prindërit,"- është shprehur këngëtari.

Të fundit