Flash News

POLITIKOFF

Albin Kurti mund te jetë nga të paktët që nuk e sheh Luizin

Albin Kurti mund te jetë nga të paktët që nuk e sheh Luizin

Në të gjithë vorbullën e njerëzve që janë të apasionuar pas Luizit, një person ia ka dalë që të mos përfshihet fare dhe të mos e ndjekë “BBVA” dhe bëhet fjalë pikërisht për Albin Kurtin.
 
I ftuar në “Debat Plus” dhe i pyetur nëse është fans i Luizit, Albini u përgjigj: “Për besë, nuk e ndjek. Nuk e ndjek. Ndoshta s’është shumë mirë, se duke qenë se nëse ndiqet aq shumë, duhet ta di edhe unë se ç’po ndjek populli dhe qytetarët”, tha ai.
 
Moderatori tha po ashtu se diku te 70% e audiencës së shqiptarëve në Kosovë e ndjekin formatin, por Albini bën pjesë te kjo 30% unike. 

Të fundit