Flash News

POLITIKOFF

Alessia Marcuzzi dhe Paolo Calabresi i japin fund martesës 8-vjeçare

Alessia Marcuzzi dhe Paolo Calabresi i japin fund martesës 8-vjeçare

Pavarësisht ulje-ngritjeve të shumta të muajve të fundit dhe spekulimeve të vazhdueshme “janë apo jo bashkë”, të dy kanë pranuar se i kanë dhënë fund martesës.

Alessia Marcuzzi dhe Paolo Calabresi i japin fund martesës 8-vjeçare

Alessia Marcuzzi, showgirl i njohur italian, dhe bashkëshorti i saj zyrtarisht kanë komunikuar se i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre 8-vjeçare. “Unë dhe Paolo kemi vendosur të largohemi. Megjithatë, fundi i martesës sonë nuk do të thotë fundi i familjes sonë, e cila do të vazhdojë të ekzistojë. Fëmijët e mi dhe Paolo do të vazhdojnë marrëdhënien e pandryshuar të dashurisë që kemi ndërtuar ndër vite”.

Ky është mesazhi i shpërndarë në rrjet për fundin e kësaj marrëdhënieje.

Të fundit