Flash News

POLITIKOFF

Angelina Jolie dhe Brad Pit mund të kenë arritur një marrëveshje pas disa vitesh

Angelina Jolie dhe Brad Pit mund të kenë arritur një

Thuhet se Angelina Jolie dhe Brad Pitt kanë arritur një marrëveshje në betejën e tyre të diskutueshme gjyqësore për të hequr një “urdhër standard ndalimi të përkohshëm” mbi pasuritë e tyre.

Me këtë vendim, atyre u lejohet të shesin pronat e zotëruara gjatë martesës së tyre, duke i hapur kështu rrugën aktores që të shkarkojë aksionet e saj në pasurinë e tyre franceze prej 164 milion dollarë, Chateau Miraval. Por oferta e Jolie për të shitur 50 përqind të aksioneve të saj në pronën prej 1.000 hektarësh në Correns, Francë, ka shumë të ngjarë që nuk do të vijë pa një betejë.

Angelina Jolie dhe Brad Pit mund të kenë arritur një

Miraval është në pronësi të Quimicum, një kompani në të cilën Pitt fillimisht kishte 60 përqind të aksioneve përmes kompanisë së tij Mondo Bongo, ndërsa Jolie 40 përqind përmes kompanisë së saj Nouvel, sipas dokumenteve të gjykatës të shikuara nga Page Six.

Angelina Jolie dhe Brad Pit mund të kenë arritur një

Por tre vjet para se të ndaheshin në vitin 2016, Pitt transferoi 10 përqind të pasurisë nga Mondo Bongo në Jolie’s Nouvel, duke i bërë ata aksionarë të barabartë. Burimet i thanë Page Six se çifti i mëparshëm gjithashtu ranë dakord t’i kërkojnë njëri -tjetrit leje nëse duan të shesin aksionet e tyre.

Por, padia e re pretendon se Jolie u përpoq të shiste me dinakëri aksionet e saj pa i dhënë Pitt të drejtën e fjalës.

Të fundit