Flash News

POLITIKOFF

Anna Wintour planifikon një event të ngjashëm me Met Gala, por në Londrës

Anna Wintour planifikon një event të ngjashëm me Met Gala, por

Është bota e Anna Wintour dhe ne të gjithë po jetojmë në të. E dyta vjetore e Vogue World po shkon drejt Britanisë së Madhe dhe është planifikuar të nisë javën e modës në Londër këtë vjeshtë. Wintour, kryeredaktorja e Vogue dhe shefi i përmbajtjes i Conde Nast, shpreson që shfaqja të marrë përsipër famë njësoj siç bëri Met Gala. E freskët në natën më të madhe të modës, Wintour po përgatitet për një përsëritje në Mbretërinë e Bashkuar. Pasi shfaqja e vitit të kaluar shkoi “shkëlqyeshëm”, kompania e modës tha se ajo do të sjellë teatrot e Vogue World në Londër “për të treguar mbështetjen tonë për artet”.

"Artet janë nën kërcënim në Mbretërinë e Bashkuar dhe Bota e Vogue do të jetë një kujtesë në kohë se sa të rëndësishme janë, sa janë pjesë jetike e jetës sonë dhe sa shumë kanë nevojë për mbështetjen tonë."

Veprimtaria filantropike, me reperin Stormzy dhe aktoren Michaela Coel, do të merret me bileta për të mbledhur para për institucionet e artit skenik të qytetit, si Teatri Kombëtar, Shtëpia e Operës Mbretërore dhe Baleti Mbretëror.

"Kam lexuar me shqetësim për sasinë e shkurtimeve që po ndodhnin rreth arteve të performancës. Talenti krijues në Londër është i pashembullt, kështu që çdo gjë që mund të bëjmë për të mbështetur të gjithë ata njerëz të shkëlqyer krijues, do ta bëjmë."

Duke pranuar goditjen brutal të skenës së modës në Londër gjatë pandemisë në vitin 2020, Wintour tha se ekipi i Vogue “donte të vinte në qendër të vëmendjes shfaqjet e modës”.

"Ne morëm vendimin që, ndërsa po dilnim nga COVID, donim të bënim diçka që nuk po mbështeste vetëm industrinë e modës, por edhe industrinë e restoranteve, artet, jetën në përgjithësi."

Të fundit