POLITIKOFF

Anne Hathaway ishte e nënta në radhe për rolin e "Djalli vishet me Prada"

Anne Hathaway ishte e nënta në radhe për rolin e "Djalli

Aktorja e famshme Anne Hathaway ka dshur të frymëzojë shumë të rinj që të mos heqin dorë nga ëndrrat e tyre, teksa ka rrëfyer historinë e saj personale sesi e mori olin si protagoniste në filmin që është një nga më të ndjekurit të zhanrit komedi : ‘The Devil Wears Prada’ (Djalli vishet me Prada).

Anne Hathaway ishte e nënta në radhe për rolin e "Djalli

Anne ka treguar se ka qenë e nënta në radhë për këtë rol krah Meryl Streep në 2006-ën.  Aktorja nuk hoqi dorë edhe pse konkurronte me Rachel McAdams, Juliette Lewis dhe Claire Danes. Këtë detaj, Anne e ka zbuluar për ‘RuPaul’s Drag Race’, kur u pyet: “Të është dashur të luftosh dhëmbë më dhëmbë për një rol?”

“Do të tregoj vetëm një rast. Isha e 9-ta në radhë për ‘Devil Wears Prada’. Por e fitova, ndaj bëni durim dhe mos hiqni dorë,"- ka treguar aktorja.

Ditari politik

Të fundit