Flash News

POLITIKOFF

Anxhela do të publikojë shumë shpejt klipin e dytë pas rikthimit në muzikë

Anxhela do të publikojë shumë shpejt klipin e dytë pas

Anxhelina Hadërgjonaj para disa javësh u rikthye në muzikë pas një periudhe të gjatë disa vjeçare pauze. Kësaj radhe, Anxhelina ka synime në industrinë ndërkombëtare.

“Precious” ishte kënga e parë që ktheu Anxhelinën në muzikë. Edhe pse e shkëputur nga muzika dhe klipet, Anxhelina në fakt ka qenë duke punuar gjatë gjithë kësaj kohë në heshtje.

Anxhelina ka gati edhe katër klipe të reja, ku e para nga to publikohet në fund të Janarit.

Kënga mban emrin “No Drama” me klip të punuar nga Supercut.

Anxhela do të publikojë shumë shpejt klipin e dytë pas

Ditari politik

Të fundit