Flash News

POLITIKOFF

Armina Mevlani: Gjithmonë më kanë pëlqyer burrat më të mëdhenj

Armina Mevlani: Gjithmonë më kanë pëlqyer burrat më

Armina Mevlani shpesh herë u jep ndjekësve mundësinë t`i bëjnë pyetje dhe u përgjigjet me sinqeritet të plotë.

Në një "ask me" që ka zhvilluar në profilin e saj në Instagram, Armina është pyetur se nëse po të mos ishte në marrëdhënien që është aktualisht do të pranonte të dilte me dikë më të vogël se vetja. Armina tregoi se nuk i dihet asnjëherë, por një mashkull më i madh në moshë përherë ka qenë preferenca e saj e parë, pasi në atë mënyrë ndihet e mbrojtur dhe e llastuar.

Blogerja Mevlani ka vite që është në një lidhje dashurie me Shkëlzen Berishën, me të cilin dhe bashkëjeton dhe madje ka pasur dhe plane martese, të cilat u shtynë për shkak të Covid-19.

Armina Mevlani: Gjithmonë më kanë pëlqyer burrat më

Ditari politik

Të fundit