Flash News

POLITIKOFF

Armina Mevlani mund të jetë shtatzënë

Armina Mevlani mund të jetë shtatzënë

Blogerja e njohur Armina Mevlani, mund të jetë shtatzënë. Dyshimet ngrihen nga episodi i mbrëmshëm i "Goca dhe Gra". Në fillim , një reels i postuar nga profili zurtar i emisionit në Instagram. Ku Armina duket më e mbushur se më parë.

Më pas, ka pasur disa ngacmime mes saj dhe Dalina Buzit. Puntatën e kaluar, Armina mungoi dhe u tha se ishte në një dasmë dhe mbrëmë, Dalina e ngacmonte duke i thënë se ka marrë ca kile më shumë.  Ndërkohë Armina buzëqeshte me sytë plot shkëlqim dhe kjo të jepte përshtypjen që "arsyeja e kileve të tepërta" mund të jetë tjetër.

Gjithashtu, Çiljeta, që ishte e ftuar mbrëmë, u pyet nëse do donte të kishte një fëmijë tjetër.

Çiljeta tha: "Unë dua, nuk është se nuk dua por kur të jetë rrisku për t`u bërë, kështu që janë ca gjëra të shkruara".

Armina: Ishalla, ta urojmë.

Çiljeta: Amin, ishalla edhe ty!

Në këtë moment Armina qesh sërish dhe po ashtu dhe tre moderatoret e tjera.

Të fundit