Flash News

POLITIKOFF

Arnold Schwarzenegger ende shpreson se miku i tij Bruce Willis mund t'i kthehet aktrimit

Arnold Schwarzenegger ende shpreson se miku i tij Bruce Willis mund t'i

Diagnoza fillestare e afazisë e Bruce Willis u shndërrua në çmenduri, me aktorin tashmë të tërhequr nga profesioni, e megjithatë Arnold Schwarzenegger ka dërguar një mesazh disi shpresëdhënës për ish-kolegun e tij. Që kur u njoftua gjendja e tij në vitin 2022, ka pasur pak përmirësim në shëndetin e tij, të paktën për të cilin publiku është vënë në dijeni.

Arnold Schwarzenegger ende shpreson se miku i tij Bruce Willis mund t'i

Për CinemaBlend aktori i njohur është shprehur se:

"Ai është një djalë fantastik, ai ishte, për vite e vite, një yll i madh dhe mendoj se ai do të mbahet mend gjithmonë si një yll i madh. E kuptoj, duke pasur parasysh rrethanat e tij, për sa i përket shëndetit, ai duhej të tërhiqej. Por në përgjithësi, ju e dini, ne kurrë nuk dalim në pension. Heronjtë e aksionit, ata janë gjithmonë."

Arnold Schwarzenegger ende shpreson se miku i tij Bruce Willis mund t'i

Ndërsa Schwarzenegger i cili është një mik i Willis dëshiron të portretizojë një mesazh pozitiv dhe fjalët e tij janë më shumë shpresë sesa pritje. Pasi u tërhoq zyrtarisht nga aktrimi për të kaluar më shumë kohë me familjen e tij, nuk besohet se do të ketë projekte të mëtejshme nga Willis.

Të fundit