Flash News

POLITIKOFF

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Parfumet është një nga gjërat që kanë më shumë qejf vajzat dhe së shpejti koha do ngrohet dhe aromat duhet të jenë më të freskëta, tërheqëse dhe që i përshtatet tipologjisë së lëkurës sonë.

Më poshtë keni një listë të 10 fragrancave më të reja të 2021-it sipas ‘Cosmopolitan’, që me siguri do të bëjnë namin këtë vit.

Bulgari Dolce Estasi Eau de Parfum
Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Tom Ford Tubéreuse Nue

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Kilian Love, Don’t Be Shy Extreme Eau de Parfum

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Louis Vuitton Étoile Filante

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Parfums de Marly Delina La Rosée Fragrance

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Atelier Cologne Lemon Island Cologne Absolue

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Mugler Cologne Angel Nova Eau de Parfum

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

KKW Fragrance Hearts Rose Gold Eau de Toilette

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Sisley Paris Izia La Nuit Eau de Parfum

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Marc Jacobs Fragrances Daisy Spring Eau de Toilette

Aromat më të mira që sjell vitit 2021

Ditari politik

Të fundit