Flash News

POLITIKOFF

Arsyeja e fortë që Arana Osmani nuk ka postuar foto gjatë shtatzënisë

Arsyeja e fortë që Arana Osmani nuk ka postuar foto gjatë

Gjatë kohës që Arbana Osmani ishte shtatzënë, shumë rrallë mund të keni parë ndonjë oto të saj gjatë këtij procesi. Moderatorja ka treguar kujdes maksimal që të mos postojë asnjë foto ku i dukej barku i rrumbullakosur.

Sot, Arbana ka ndarë me ndjekësit e saj arsyen e vërtetë se persë nuk ka postuar.

Gjatë rubrikës "pyetje-përgjigje" me ndjekësit e saj, Arbana është pyetur nëse është e vërtetë që ajo i urren fotot e shtatzënisë. Dhe përgjigja e Arbanës ishte:

"Jo, nuk është kjo. Mua thjesht s'më pëlqen të postoj foto kur jam shtatzënë në rrjete sociale pasi e di që kjo mund të ndikojë tek shumë gra, që për fat të keq i duhet të përballen me probleme të fertilitetit dhe e di sa e rëndë mund të jetë kjo. Është kaq e thjeshtë."

Arsyeja e fortë që Arana Osmani nuk ka postuar foto gjatë

Ditari politik

Të fundit