Flash News

POLITIKOFF

As Ivanka Trump nuk do të jetë në ceremoninë e inaugurimit të Joe Biden

As Ivanka Trump nuk do të jetë në ceremoninë e inaugurimit

Pasi Presidenti Donald Trump njoftoi (përmes llogarisë së tij tashmë të 'shuar' në Twitter) se ai nuk do të merrte pjesë në ceremoninë e inaugurimit të Presidentit të zgjedhur Joe Biden, sipas disa burimeve  thuhej se vajza e Trump, Ivanka, do të ishte atje në një përpjekje për të forcuar ambiciet e saj të ardhshme politike.

Sidoqoftë, "People" raporton se një deklaratë zyrtare nga Shtëpia e Bardhë konfirmoi se Ivanka nuk do të merrte pjesë. "Ivanka nuk pritet të marrë pjesë në inaugurim dhe as nuk përflitej për një vendim të tillë," tha një zyrtar i Shtëpisë së Bardhë për People.

Ditari politik

Të fundit