Flash News

POLITIKOFF

"Asgjë për të humbur", Amber Heard do të publikojë librin e saj

"Asgjë për të humbur", Amber Heard do të

Amber Heard është në bisedime për të shkruar një libër i cili do ta ndihmojë të rrisë të ardhurat e saj pas humbjes prej 8 milionë dollarësh në padi për shpifje kundër ish-bashkëshortit Johnny Depp.

Ky lajm vjen pasi aktorja Heard pranoi përmes avokatit të saj se ajo nuk mund të përballojë 8.3 milionë dollarë dëmshpërblim të dhëna Depp më 1 qershor gjatë betejës së tyre për shpifje.

Nuk dihen ende detajet që do të ketë ky libër, por interesi i publikut me siguri do të jetë i madh për shkak të sjelljes së saj dhe pse fansat e Johnny Depp bëjnë thirrje herë pas here që as në intervistat e saj të mos ndiqet në mënyrë që mos të ketë klikime dhe shikueshmëri.

Të fundit