Flash News

POLITIKOFF

Bashkëshorti i Jonës e ka vendosur të martohet me moderatoren vetëm duke e parë nga ekrani

Bashkëshorti i Jonës e ka vendosur të martohet me moderatoren

Moderatrja Jona Spahiu publikon shpesh momente dhe detaje nga jeta e saj private dhe së fundmi në llogarinë e saj në Instagram realizon shpesh biseda virtuale me ndjekësit.

Pasi një nga ndjekësit e pyet se si është njohur Jona me bashkëshortin, moderatorja ka treguar se Frenkli ia ka "vënë syrin" Jonës vetëm duke e parë nga ekrani.

“Kjo do bëhet gruaja ime”, i kishte thënë prindërve të tij.  Jona tregoi që lidhja e tyre ishte tepër intensive, vetëm brenda një viti u njohën, bashkëjetuan, u martuan dhe u bekuan me djalin e tyre.

Të fundit