Flash News

POLITIKOFF

Belen Rodriguez për operacionet plastike: Shoh njerëz të deformuar në fytyrë

Belen Rodriguez për operacionet plastike: Shoh njerëz të

Belen Rodriguez i është rikthyer drejtimit të “Le Iene”, programit të Italia 1 që nisi sezonin e ri dje, më 4 tetor. Prezantuesja debutoi në rolin e “korrespondentes”, duke realizuar një reportazh me një temë shumë delikate: dismorfinë, apo gjendjen psikologjike të karakterizuar nga shqetësimet e tepërta dhe të shpeshta për papërsosmëritë që njerëzit perceptojnë në pamjen e tyre fizike.

Belen Rodriguez për operacionet plastike: Shoh njerëz të

Belen iu drejtua ekspertëve, psikologëve, si dhe dëgjoi historinë e Federikës, një vajze që vuan prej saj. Një bisedë e gjatë përmes së cilës prezantuesja ka rrëfyer edhe eksperiencën e saj, duke nxjerrë në pah pasiguritë e saj: me kalimin e viteve nuk mund t'i besonte komplimentet që merrte dhe kjo e bëri atë të bënte një rrugëtim personal.

Belen Rodriguez për operacionet plastike: Shoh njerëz të

“Fillova të studioja, fillova të shkoja në psikoanalizë, e nisa kur u divorcova për herë të parë, që për mua ishte një dhimbje e pabesueshme dhe nuk e kaloja dot”.

Për sa i përket kirurgjisë estetike, e cila përdoret gjithnjë e më shumë nga personat e pakënaqur me trupin e tyre, Belen është dakord - për sa kohë që nuk është invazive - por nuk kursen një kritikë për kirurgët që mbështesin kërkesat, ndonjëherë të panevojshme, për ndryshime radikale.

Belen Rodriguez për operacionet plastike: Shoh njerëz të

“Nëse dikush ka një shqetësim duhet të ndihmohet, jo të shqetësohet më tej. Sepse shoh kaq shumë njerëz të deformuar në pamje, në fytyrë. Pyetja që i bëj vetes është: pse njeriu duhet të shkojë te një kirurg plastik që të katandiset kështu? E përsëris: Unë jam dikush që e kam përdorur kirurgjinë, por mbështetem te njerëzit që nuk ta shkatërrojnë fytyrën. Ose tek ata që të thonë: jo, nuk të duhet kjo”.

Të fundit