Flash News

POLITIKOFF

Bernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksa bëjnë ski

Bernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksa

Përveç pandemisë me të cilën po përballet e gjithë bota, shumë shtetet po përballen dhe me kushte të rënda atmosferike. Në disa vende borë e në të tjera përmbyte, moti i paqëndrueshëm nuk është parë aspak si i favorshëm për periudhën pandemike në të cilën ndodhemi.

Spanja dhe veçanërisht Madridi janë "mbërthyer" nga i ftohti, dëbora dhe ngricat por kjo nuk i ka ndaluar spanjollët të shijojnë qytetet e zbardhura.

Qytetarët që bëjnë ski dhe pamjet mahnitëse të Bernabeut legjendar mund t`i shihni përmes fotove të mëposhtme:

Bernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksaBernabeu përmes fotove, madrilenët shijojnë qytetin teksa

 

Ditari politik

Të fundit