Flash News

POLITIKOFF

Beyonce gruaja e parë me ngjyrë që kryeson listën e "Billboard"

Beyonce gruaja e parë me ngjyrë që kryeson listën e

Këngëtarja Beyoncé po publikon muzikë country dhe ajo tashmë është në krye të listave. Hiti i saj i ri ‘Texas Hold 'Em’ është kënga e parë e një gruaje me ngjyrë që debuton në vendin e parë në listën e Billboard.

Zgjedhja e muzikës country mund të ketë qenë surprizë për disa, por babai i saj mendon se ka qenë gjithmonë në gjakun e vajzës së tij. Dr Matthew Knowles tha se Beyonce si fëmijë kalonte kohë me prindërit e tij pra me gjyshërit e saj në Alabama, të cilët e adhuronin muzikën country.

“Kur Beyonce ishte një fëmijë i vogël rreth dy-tre vjeç, ajo kalonte verën me prindërit e mi”, thotë Dr Knowles. “Dhe gjyshi i saj e donte muzikën country dhe i këndonte asaj çdo herë. Që në moshë të vogël ajo e dëgjoi këtë muzikë.”

Dr Knowles, i cili deri në vitin 2011 menaxhonte vajzën e tij, thotë se nuk do të befasohej nëse kujtimet e fëmijërisë së Beyonce do të luanin një rol në drejtimin e saj të ri. Ekzekutivi i rekordeve ka menaxhuar edhe më parë motrën e Beyoncé, Solange dhe grupin e saj Destiny's Child. Ai thotë se Beyonce tani ka mundësinë të sjellë një audiencë krejtësisht të re në zhanrin e vendit.

 

Të fundit