Flash News

POLITIKOFF

Borë dhe në shkretëtirë, temperaturat - 2 gradë celsius në Arabinë Sauditë

Borë dhe në shkretëtirë, temperaturat - 2 gradë celsius

I ftohti, ngricat dhe temperaturat nën zero kanë mbërthyer Europën por jo vetëm. Temperaturat e ulëta janë shënuar dhe në Arabinë Saudite.

Borë dhe në shkretëtirë, temperaturat - 2 gradë celsius

Në shkretëtirat e Afrikës dhe në Lindjen e Mesme është gjë e rrallë të bie borë, por këtë vit edhe atje ka rënë dëborë duke dhuruar pamje spektakolare.

Borë dhe në shkretëtirë, temperaturat - 2 gradë celsius

Në Arabinë Saudite temperaturat kanë zbritur deri në -2 gradë celsius, ndërsa reshjet e dëborës mbuluan shkretëtirën e Saharasë.

Borë dhe në shkretëtirë, temperaturat - 2 gradë celsius

Sipas mediave të huaja, vendasit dhe të huajt u dyndën në shkretëtirë në rajonin Aseer për të shijuar pamjen e rrallë. Ndërkohë, fotografi Karim Bouchetata ka realizuar fotografi fantastike nga peizazhi i veçantë.

Borë dhe në shkretëtirë, temperaturat - 2 gradë celsiusBorë dhe në shkretëtirë, temperaturat - 2 gradë celsius

Ditari politik

Të fundit