Flash News

POLITIKOFF

Britney Spears dhe bashkëshortin e saj mund t`i shohim në një film së bashku

Britney Spears dhe bashkëshortin e saj mund t`i shohim në një

Së fundmi bashkëshorti i Britney Spears, Sam Asghari ka shprehur dëshirën për të luajtur në një film aksion me gruan e tij. Pasi refuzoi të jepte ndonjë detaj rreth projektit, Sam u pyet nëse ai do të konsideronte ndonjëherë të luante së bashku me Spears në një ‘romcom’.

"Shpresoj se po, shpresoj kështu, mendoj se ajo është një aktore e shkëlqyer. Shpresoj se një ditë, kjo do të jetë një ëndërr e realizuar."

Britney Spears dhe bashkëshortin e saj mund t`i shohim në një

Kur u pyet nëse ai po ‘priste skenarin e duhur’, Asghari u përgjigj:

"Po. Ndoshta do ta shkruaj skenarin. Ndoshta është një film aksion. Ajo është shumë atletike, ajo është në gjendje të kërcejë dhe të godasë disa njerëz dhe të bëjë një sërë marifetesh. Ajo do të ishte vërtet e mirë në këtë."

Të fundit