Flash News

POLITIKOFF

“Chandler Bing” i jep fund beqarisë, fejohet me të dashurën 22 vite më të re

“Chandler Bing” i jep fund beqarisë, fejohet me të

Kush e ka parë serialin ikonik "Friends" i njeh mjaft mirë personazhet dhe një ndër më të dashurit ishte Matthew Perry, i cili luan rolin e “Chandler Bing” në këtë serial.

“Chandler Bing” i jep fund beqarisë, fejohet me të

“Chandler Bing” i jep fund beqarisë, fejohet me të

Aktori është fejuar me të dashurën e tij që është 22 vite më e re, Molly Hurwitz.

“Chandler Bing” i jep fund beqarisë, fejohet me të

“Vendosa të fejohem! Fatmirësisht më qëlloi të takoja dhe të frekuentoja gruan më të mrekullueshme që ekziston në rruzullin tokësor,"- ka thënë aktori 51-vjeçar.

“Chandler Bing” i jep fund beqarisë, fejohet me të

Ditari politik

Të fundit