Flash News

POLITIKOFF

Chris Rock për Amber Heard: Besojini të gjitha gratë përveç asaj

Chris Rock për Amber Heard: Besojini të gjitha gratë

Gjatë shfaqjes së tij të fundit, Chris Rock i kërkoi audiencës së tij që të 'besonin të gjitha gratë përveç Amber Heard'. Aktualisht, Amber është në gjyq për shpifje me Johnny Depp.

"Çfarë është ajo. Ajo ka bërë nevojën në shtratin e tij”, tha ai.

“Nëse ti e bën nevojën në shtratin e dikujt, thjesht je fajtor për gjithçka. Çfarë po ndodh aty? Dhe ata vazhduan lidhjen pas kësaj”, shtoi më tej aktori.

Gjatë një stendup-i të vendosur në Royal Albert Hall në Londër të enjten, komediani 57-vjeçar gjithashtu bëri shaka shkurtimisht për shuplakën e aktorit Will Smith në 94-tën e çmimeve Oscar 2022 më 27 mars.

Të fundit