Flash News

POLITIKOFF

Cilësohet si më i miri që ka dalë së fundmi, “The Gentlemen” seriali më i ndjekuri në Netflix

Cilësohet si më i miri që ka dalë së fundmi, “The

Seriali “The Gentlemen” është në vendin e parë të më të ndjekurve në Netflix në nivel global dhe po vlerësohet e madje e karakterizojnë si gjënë më të mirë që shërbimi prodhuar kohët e fundit.

Ky projekt është ngjitur në krye të listës globale të më të ndjekurve në platformën e transmetimit.

Kjo ndjek Eduard Hornimanin, djalin e larguar të një aristokrati anglez, i cili pas vdekjes së babait të tij, papritur trashëgon një pasuri prej 15,000 hektarësh dhe titullin e dukës, ndërsa njëkohësisht e gjen veten të përfshirë në botën e krimit të Londrës.

 

Të fundit