Flash News

POLITIKOFF

Cilët janë 10 serialet më të ndjekura në Netflix

Cilët janë 10 serialet më të ndjekura në Netflix

Tashmë është zyrtare "Squid Games" është seriali më i ndjekur u të gjitha kohërave në Netflix me 111 milionë njerëz që e kanë parë deri më tani.

"Squid Games" ka rrëzuar nga froni "La Casa de Papel", që volumi i dytë i sezonit të 5 dhe të fundit pritet të transmetohet me 3 dhjetor.

Në vendin e dytë qëndron “Bridgerton” me 29 milionë shikues më pak se “Squid Game”, shifër që thekson suksesin e këtij të fundit.

Lista e plotë:

  1. Squid Game: 111 milionë
  2. Bridgerton: 82 milionë
  3. Lupin: 76 milionë
  4. The Witcher: 76 milionë
  5. Sex/Life: 67 milionë
  6. Stranger Things: 67 milionë
  7. Money Heist: 65 milionë
  8. Tiger King: 64 milionë
  9. The Queen’s Gambit: 62 milionë
  10. Sweet Tooth: 60 milionë

Të fundit