Flash News

POLITIKOFF

Cruella e "101 dalmateve" do të luhet nga aktorja amerikane Emma Stone

Cruella e "101 dalmateve" do të luhet nga aktorja amerikane Emma

Më në fund, Emma Stone po bën diçka që nuk e ka bërë kurrë më parë: do luajë një rol të plotë të personazhit negativ.

Cruella e "101 dalmateve" do të luhet nga aktorja amerikane Emma

Disney sapo ka publikuar "trailerin" e filmit e tyre "Cruella", ikonën e 101 Dalmatëve.  Cruella është një personazh antagonist dhe ky rol do të luhet nga aktorja amerikane Emma Stone.

Cruella e "101 dalmateve" do të luhet nga aktorja amerikane Emma

Aktorja fituese e Oscar-it e ka përshkruar Cruella-n si "rock punk".

Cruella do të shërbejë si "prequel" e ngjarjeve të 101 Dalmacisë në të njëjtën mënyrë që Maleficent rimagjinoi atë që ndodhi para "Bukuroshes së Fjetur". Pra, çfarë ka ndodhur para ngjarjeve të cilës dimë të gjithë.

Mos harro: Cruella de Vil është padyshim një personazh negativ - ajo është një trashëgimtare e pasur që përdor lëkurën e qenushëve dalmatë për veshje, dhe emri i saj fjalë për fjalë ka kuptim "e keqe".

Ditari politik

Të fundit