Flash News

POLITIKOFF

Dërrasa e famshme e Titanikut, shitet në ankand për 665 mijë euro

Dërrasa e famshme e Titanikut, shitet në ankand për 665 mijë

Dërrasa mbi të cilën Rose (aktorja Kate Winslet) në filmin “Titanic” ka mbetur në ujë dhe ka arritur të mbijetojë, është shitur për 718,750 dollarë (664,556 euro), raporton BBC.

Që kur filmi u publikua në vitin 1997, fansat kanë pyetur nëse kjo copë druri ishte e mjaftueshme për të mbajtur në të Jack-un (aktorin Leonardo DiCaprio), në vend që ai të vdiste tragjikisht në ujërat e ngrira të Atlantikut, pas fundosjes së anijes legjendare “Titanic”.

Të fundit